Saturday, 29 June 2013

TAKUT

Hai . Assalamualaikum . Sehat ? Alhamdulillah . Hari nie nak update something . Something yang buat aku tak tenang . Hm :')
Dear awak , hari nie saya rasa takut sangat . Kenapa takut ? Saya takut awak takkan jadi milik saya lagi . Saye selalu terfikir , adakah hubungan kita dapat bertahan ? Saya takut awak bosan bila dengan saya . Kita jarang jumpe . Kita jarang date . Mesti awak bosan kan ?  Hmm . Maafkan saya okay ? Petang tadi memang saya nak jumpa awak . Tapi , awak ada dekat sekolah . And then , balik tusyen tadi , bukan saya taknak jalan2 dengan awak . Saya tak boleh balik lambat . Awak pun tahu kan dah malam . Tapi kalau tuh , buat awak kecewa or marah , saya mintak maaf  . Bukan saya sengaja .
Masa saya pergi toilet tadi , saya tak ajak nana pun . Dia yang ikut saya . Saya nak pergi sorang . Saya tahu , mesti awak marah . Awak kan tak suka saya kawan dengan dia . Hm .
Tadi call awak , awak macam marah je . Cakap pun , macam nak taknak je :'| Awak , saya rindu awak . Saya rindu suara awak . Kenapa saya rasa yang saya akan kehilangan awak ? Hm .
Tuhan , tolong aku . Aku takut kehilangan dia . Aku takut dia akan pergi . Meninggal kan aku sendiri disini .  Tunjuk kan la , apa yang terukir dalam hatinya  :'(
Hari nie saya tidur mesti tak tenang . Sebab tak dapat dengar suara awak . Tak dapat nak manja2 dengan awak . Tak dapat nak gurau2 . Rindu semua tuh :') saya sayang awak . Please , jangan tinggal kan saya . Saya tak sanggup kehilangan awak . Awak cinta hati saya . Iloveyousomuchbabyboo :')

- ADILHAYAT -

No comments:

Post a Comment