Friday, 5 July 2013

I MISS YOU ABY !

Hai . Assalamualaikum :') Hari nie rase kosong je . Macam takde apa-apa yang best . Nothing .
Ayad , saya rindu awak . Rindu sangat-sangat . Rindu nak otp dengan awak . Kita dah jarang contact . Awak selalu tak ada kredit . Kita dah lah jarang jumpa . Kalau dekat tusyen pun , pandang-pandang macam tuh jer . Hm . Tak apa . Saya faham . Even kita dah jarang contact , tapi sayang saya dekat awak tak pernah berubah . Saya sayang awak sangat-sangat . Hari-hari saya fikir pasal awak . Saya ingat kan tadi nak jumpa awak . Tapi saya call banyak kali awak tak angkat . Sedih la jugak . Saya tunggu jer awak message . Sokays ayad . Saya faham . Satu je saya nak awak tahu , saya sayang and rindu awak sangat-sangat :'(
Bye . Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment