Sunday, 7 July 2013

SECOND DATE

Hai . Assalamualaikum . Hari nie happy gila . Sebab apa ? Sebab hari nie aku date dengan dia . Even dekat taman permainan je , tapi best .
Tapi ada la sakit hati jugak . Dah lah lambat , lepas tuh si hazeeq nie malu-malu kucing pulak . Rasa macam nak bagi makan kucing je -,- kesian neesa .
First time dia nyanyi kan lagu masa date . Lagu -I'M YOURS-  Hari nie dapat jumpa dia , dapat luangkan masa dengan dia , dapat gurau-gurau , manja-manja dengan dia . And yang paling penting , dapat snap gambar dengan dia .
Dear aby , thanks for today . Iloveyou :*

No comments:

Post a Comment